Werken bij Young Motion
SITE LOADING

STAGE VIDEO CONTENT CREATOR (HBO)

PASSIE VOOR VIDEO?

Krijg jij energie van mooie shots en super edits? Heb je passie voor videografie? Volg je de opleiding Media informatie communicatie (MIC), Creative Business of vergelijkbaar, en ben je nu op zoek naar een stageplek voor september 2023? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Young Motion, een jong videomarketingbureau uit Haaksbergen. Wij verzorgen voor bedrijven videomarketing, wat bestaat uit gezamenlijk met het bedrijf de marketingstrategie en doelen bepalen, vervolgens (video)content maken en dit online via socials en advertising in de gewenste doelgroep onder de aandacht brengen.

Dit doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers uit de sport, (semi)-overheid, handel en industrie. Daarnaast zetten we onze eigen videomarketing skills in voor de verkoop van eigen producten via webshops.

WAT BIEDEN WIJ?

Young Motion gelooft in jong talent en bieden de mogelijkheid om als student zelf vrijheid en verantwoordelijk te ervaren voor onze projecten. Daarom zijn wij ook officieel leerbedrijf geworden.

Dit betekend dat je de kans gaat krijgen om met goede begeleiding een grote verscheidenheid aan verschillende klussen volledig zelf te draaien.

Benieuwd hoe een maand er dan uit ziet? Check dan snel deze vid:

 

Dus zowel filmen, editen als de online marketing, variërend van productvideo’s, evenementen, live streams en meer. Voor onze klanten en voor onze eigen producten.

Op het ene moment een klus waar je het maximale uit jouw eigen creativiteit kunt halen, en op het andere moment productiemeters om ervaring op te doen.

Alle ervaringsniveaus zijn voor ons interessant, op basis van je ervaring, portfolio en leerdoelen stellen we gezamenlijk een leuk en uitdagend werkprogramma op.

WAT ZOEKEN WIJ?

Een leergierig persoon met passie voor AV

PERIODE

September '23 - Januari '24

EISEN

HBO AV opleiding of gerelateerd

VOORWAARDEN

Young Motion biedt een stagevergoeding van EUR 300 netto per maand