Werken bij Young Motion
SITE LOADING

STAGE DIGITAL MARKETEER

PASSIE VOOR DIGITAL MARKETING?

Heb jij affiniteit met SEO & SEA, besteed je graag jouw tijd aan socials beheer en zou je deze kennis willen inzetten voor webshops en social media? Volg je een opleiding waar digital marketing een belangrijk onderdeel van vormt, en ben je nu op zoek naar een stageplek voor september 2023? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Young Motion, een jong videomarketingbureau uit Haaksbergen.

Dit doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers uit de sport, (semi)-overheid, handel en industrie.

WAT BIEDEN WIJ?

Young Motion gelooft in jong talent en bieden de mogelijkheid om als student zelf vrijheid en verantwoordelijk te ervaren voor onze projecten. Daarom zijn wij ook officieel leerbedrijf geworden.

Dit betekend dat je de kans gaat krijgen om met goede begeleiding een grote verscheidenheid aan verschillende klussen volledig zelf te draaien.

Benieuwd naar projecten en klanten waar wij voor werken? Check dan snel deze vid:

 

Dit varieert van beheren en upgraden webshops, bouwen en aanpassen websites en het optimaliseren van vindbaarheid, zowel SEO als SEA. Voor onze klanten en voor onze eigen producten, en dat in een jong team met enkel mensen met passie voor online marketing.

Op het ene moment een klus waar je het maximale uit jouw eigen creativiteit kunt halen, en op het andere moment productiemeters om ervaring op te doen.

Alle ervaringsniveaus zijn voor ons interessant, op basis van je ervaring, portfolio en leerdoelen stellen we gezamenlijk een leuk en uitdagend werkprogramma op.

WAT ZOEKEN WIJ?

Een leergierig persoon met passie voor digital marketing

PERIODE

September '23 - Januari '24

EISEN

Digital marketing of gerelateerd opleiding

VOORWAARDEN

Young Motion biedt een stagevergoeding van EUR 300 netto per maand